2011/04/05

Soul Surfer


Are you a big surfing lover or you even do actually surf? Then I assume you know that the 9. April people will be obsessed with a new breathtaking movie called Soul Surfer. The story is based on a real life of a shark attack victim, Bethany Hamilton.
Bethany has become a source of inspiration to millions through her story of faith, determination, and hope.
She was born on February 8, 1990, on the island of Kauai, Hawaii. Beth began surfing at a young age and at that time many people saw in her a talent, but when she was attacked by tiger shark, everybody was frightened whether her life is over and whether she will get on the surf again. Surprisingly she did not give up! Because of her hope and faith in God, in 2009, Bethany won a second place in the ASP World Junior Championships.
Since she´s lost her arm, Bethany’s story has been told in hundreds of media outlets and she has been recognized with numerous awards, public appearances, and various speaking engagements. She just launched her own foundation, Friends of Bethany, which supports shark attack survivors, traumatic amputees, and serves to inspire others through her life story. 
I believe that after seeing the trailer of Soul Surfer, you will find it as a touching, inspiring and heartfelt true story of Bethany Hamilton.

Si veľký milovník surfingu alebo dokonca vieš surfovať? Potom predpokladám, že 9. apríla budete jedni z tých, ktorí budú posadnutí novým dych berúcim filmom, Soul Surfer. Príbeh je založený na skutočnom živote o obeti útoku žraloka, Bethany Hamilton.
Bethany sa stala zdrojom inšpirácie miliónov ľudí vďaka jej príbehu o viere, odhodlanosti a nádeji.Narodila sa 8. februára 1990, na ostrove Kauai na Havaji. Beth začala surfovať v mladom veku a v tom čase veľa ľudí začalo vnej vidieť talent, ale keď bola napadnutá tigrím žralokom, všetci spanikárili, či jej život je u konca a či znova nasadne na surf. Prekvapivo sa ale nevzdala! Vďaka jej nádeji a viere v Boha, v roku 2009, Bethany získala druhé miesto v ASP Majstrovstvách sveta juniorov.
Odkedy prišla o svoju ruku, jej príbehy sú známe v stovkách médií a bola uznaná mnohými oceneniami, verejnými vystúpeniami a rôznymi verejnymi obstarávaniami. Bethany taktiež práve vytvorila svoju vlastnú nadáciu, Friends of Bethany, ktorá podporuje ľudí zasiahnutými žralokom, ľudí s traumatickými amputáciami a najmä slúži k inšpirovaniu ostatných cez jej životný príbeh.
Verím, že potom, čo si poriete trailer z filmu Soul Surfer, zistíte, aký je to dojemný, inšpiratívny a úprimný pravdivý príbeh Bethany Hamilton-ovej.






No comments:

Post a Comment